# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Naravna JUMBO sklečka

4,99 

Naravna JUMBO sklečka

Sklečke iz kokosovega oreha so ročno izdelane in predelane za ponovno uporabo, po tem ko so bile odvržene kot odpadek. Vsak kokos je prerezan, zbrušen, očiščen in premazan s kokosovim oljem ter tako primeren za vsakdanjo uporabo v kuhinji ali kozmetiki. Sklečke ne vsebujejo nobenih umetnih snovi in so varne za uporabo.

Vsaka sklečka je unikatna s svojo edinstveno obliko, velikostjo in barvo.

Vilica je biološko razgradljiv in  zero waste izdelek. Narejena je iz nepredelanega lesa ebonovine, brez kemičnih premazov in toksičnih snovi.

Uporabo priborov iz lesa priporoča večina prehranskih strokovnjakov, saj minerali ter vitamini ne reagirajo z lesom, kar pa se pogosto dogaja, ko hrana pride v stik s kovinskim priborom.

Na zalogi

Kategorija:
Deli na:

Opis

Velikost JUMBO sklečke

Povprečna širina: 14-15 cm
Povprečna globina: 7-8 cm
Volumen: 800 ml

 

Uporaba sklečke

Kokosova sklečka ni primerna za uporabo v mikrovalovnih pečicah, pomivalnih strojih in hladilnikih. Je občutljiva na ekstremne temperaturne spremembe in se lahko poškoduje. Shranjuj jih v suhem prostoru na sobni temperaturi.

 

Čiščenje sklečke

Ročno pranje z vodo in čistilom za posodo.
Za čim daljše ohranjanje sklečk v najboljšem stanju, uporabi kokosovo olje, in jih z njim premaži vsakih 15-20 uporab.

 

Zakaj raje uporabljati kokosove sklečke in ne navadne?

Z izbiro kokosove sklečke, ki je narejena iz 100% naravnih materialov, pomagaš okolju saj z njimi ne proizvajaš odpadka ampak ponovno uporabiš recikliran proizvod narave. Psst je tudi izredno instagramable zero waste izdelek, ki ga moraš pokazati.

 

 

Back to top