# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

MINI KOMPLET: manjša brušena kokosova sklečka + žlička iz češnjevega lesa

5,50 

MINI KOMPLET: manjša brušena kokosova sklečka + žlička iz češnjevega lesa

Sklečke iz kokosovega oreha, so ročno izdelane in predelane za ponovno uporabo, po tem ko so bile odvržene kot odpadek. Vsak kokos je prerezan, zbrušen, očiščen in premazan s kokosovim oljem ter tako primeren za vsakdanjo uporabo v kuhinji ali kozmetiki. Sklečke ne vsebujejo nobenih umetnih snovi in so varne za uporabo.

Žlička je narejena iz slovenskega češnjevega lesa in je ročno izdelana.

Vsaka sklečka je unikatna s svojo edinstveno obliko, velikostjo in barvo.

Žlica je biološko razgradljiv in  zero waste izdelek. Narejena je iz nepredelanega lesa, premazana z biološkim premazom, ki je popolnoma varen za uporabo. Zaradi tega so žličke izredno obstojne in primerne za pranje v pomivalnem stroju.

Uporabo priborov iz lesa priporoča večina prehranskih strokovnjakov, saj minerali ter vitamini ne reagirajo z lesom, kar pa se pogosto dogaja, ko hrana pride v stik s kovinskim priborom.

 

Ni na zalogi

, ,
Deli na:

Opis

Velikost sklečke

Povprečna širina: 10cm
Povprečna globina: 5-6 cm
Volumen: 300-400 ml

 

Velikost žličke

Dolžina: 12 cm

 

Uporaba sklečke

Kokosova sklečka ni primerna za uporabo v mikrovalovnih pečicah, pomivalnih strojih in hladilnikih. Je občutljiva na ekstremne tempreaturne spremebme in se lahko poškuduje. Shranjuj jih v suhem prostoru na sobni temperaturi.

 

Čiščenje sklečke

Ročno pranje z vodo in čistilom za posodo.
Za čim daljše ohranjanje sklečk v najboljšem stanju, uporabi kokosovo olje, in jih z njim premaži vsakih 15-20 uporab.

 

Zakaj raje uporabljati kokosove sklečke in ne navadne?

Z izbiro kokosove sklečke, ki je narejena iz 100% naravnih materialov, pomagaš okolju saj z njimi ne proizvajaš odpadka ampak ponovno uporabiš recikliran proizvod narave. Psst je tudi izredno instagramabilee zero waste izdelek, ki ga moraš pokazati.

Uporaba žličke

Ni primerna za pranje v pomivalnem stroju, shranjujte pa jo na suhem prostoru. Po uporabi, jo preprosto sperite z mlačno vodo ali vlažno krpo in posušite.  Za daljši obstoj, jo občasno premaži s kokosovim oljem.

 

Dodatne informacije

sklečka

brušena sklečka

Back to top